Szemöldök beültetés2023-07-04T13:29:46+00:00

Érjen el természetes megjelenésű szemöldököt a díjnyertes S.H.E. szemöldök hajbeültetési módszerrel!

A szemöldök hajbeültetés, más néven szemöldök beültetés vagy szemöldökátültetés, hatékony és biztonságos kozmetikai eljárás férfiak és nők számára egyaránt. Visszaállítja a szemöldök természetes megjelenését azáltal, hogy a donor területről, a homlok területére ülteti át a follikuláris egységeket, ami dúsabb és teltebb szemöldököt eredményez. A beavatkozás költsége az hajbeültetés mennyiségétől függően változhat, de kifizetődő befektetés lehet azoknak, akik a szemöldök elvékonyodására vagy a kopaszodásra keresnek tartós megoldást. Lépjen kapcsolatba velünk még ma, ha többet szeretne megtudni a legjobb szemöldök beültetési lehetőségekről és az Ön igényeinek megfelelő árakról.

A szemöldök hajbeültetés egy biztonságos és hatékony kozmetikai eljárás férfiaknak és nőknek egyaránt, amely teltebb, erősebb szemöldököt biztosít donor területről származó szőrtüszők hajbeültetésével. A donor terület a fej hátsó része, ahol egy kis ablakot vágnak, hogy kinyerjük a szükséges szőrtüszőket. Míg a szemöldök beültetések költsége a beültetett mennyiségtől függően változik, megtérülő befektetés lehet a szemöldök elvékonyodásának vagy kopaszodásának hosszú távú megoldására. Az eljárás általában több órát vesz igénybe, a felépülési idő viszonylag rövid. Ha szemöldök hajbeültetési műtétet fontolgat, forduljon tapasztalt orvosainkhoz, hogy megbeszéljék a lehetőségeit, és pontos becslést kapjanak a szemöldök hajbeültetési műtét hozzávetőleges költségéről.

Szemöldök beültetés

A szemöldök hajbeültetés egy kozmetikai eljárás, amely segíthet visszaállítani a szemöldök természetes megjelenését, a FUE (Follicular Unit Extraction) pedig az egyik leggyakrabban használt technika. A díjnyertes S.H.E. (Single Hair Extraction) szemöldök hajbeültetési technikánk egy újabb ígéretes eredménnyel járó eljárás, különösen, ha természetes, hosszan tartó szemöldök kialakításáról van szó. Ezzel a technikával a szőrtüszőket egyenként vonják ki, minimális károsodást biztosítva a környező hajnak és bőrnek.

Szemöldök hajbeültetés

A szemöldök hajbeültetés, más néven szemöldök beültetés, olyan kozmetikai eljárások, amelyek segíthetnek helyreállítani és javítani a szemöldök természetes megjelenését. Az eljárás során follikuláris egységeket vonnak ki (a donor területről), és beültetik a szemöldök területére, ami vastagabb szemöldököt eredményez. A szemöldök hajbeültetés hatékonyan kezeli a szemöldök elvékonyodását vagy kopaszodását, és az eredmények általában tartósak.

Mi a szemöldök hajbeültetés menete?

A szemöldökátültetés magában foglalja a follikuláris egységek kivonását a donor területről, hogy természetes megjelenésű szemöldököt hozzon létre. A beültetés során szőrtüszőket vonnak ki a donor területről és ültetik be a homlok területére. Hatékony megoldás a vékonyodó vagy kopaszodó szemöldökök számára, hosszan tartó eredménnyel.

Szemöldök beültetés

A szemöldök hajbeültetés hasonló a szemöldökimplantátum műtéthez, mivel magában foglalja a szőrtüszők átültetését a donor helyéről a homlok területére. A szemöldök hajbeültetés azonban általában az egyes tüszők eltávolítása, nem pedig a csíkok eltávolítása, ezért pontosabb és árnyaltabb beavatkozás. Ez a technika természetesebb eredményeket hoz, és gyakran az első választás a korlátozott donor területtel rendelkező betegek számára.

Az alkalmazott technikától függetlenül azonban ezeket az eljárásokat arra tervezték, hogy javítsák a szemöldök megjelenését, és jó lehetőséget jelentenek azok számára, akik javítani szeretnének megjelenésükön. Feltétlenül konzultáljon tapasztalt és képzett sebésszel, hogy kiválaszthassa az Ön igényeinek leginkább megfelelő szemöldök hajbeültetést

Szemöldök hajbeültetés előtt néhány információ:

 • Szemöldök beültetés esetén a legjobb eredmény elérése érdekében a teljes szemöldökre érdemes beültetni.
 • Ha már van szemöldöktetoválása, a beültetés előtt eltávolíthatja azokat, de a szemöldök hajbeültetés teltebb hatást kelthet, ha egy tetoválásra ülteti be.
 • A donor helyről történő kinyerés során a vékonyabb szőrtüszőket igyekszünk kiszedni a szemöldök hajbeültetéshez
 • Mivel ezeket a vékony szőrtüszőket a feje tetején lévő donor területről veszik, ugyanúgy nőnek, amikor beültetik a szemöldökbe, ezért úgy kell formáznia, mint bármely más hajszálat a feje tetején.

Előtte-utána

Szemöldök beültetés

Szemöldök beültetés árak

A szemöldök hajbeültetés ára számos tényezőtől függ, beleértve a szükséges mennyiséget, az alkalmazott transzplantációs technikát, valamint a sebész tapasztalatát és szakértelmét.

A szemöldök hajbeültetés átlagos költsége a nyugati világban több ezertől több tízezer dollárig terjed az Egyesült Államokban, Kanadában vagy az Egyesült Királyságban.

Fontos megjegyezni, hogy a szemöldök ára tartalmazhatja a műtét előtti konzultáció, az érzéstelenítés és a műtét utáni ellátás költségeit.

A szemöldök hajbeültetés nagyszerű befektetés lehet azok számára, akik hosszú távú megoldást keresnek a szemöldök elvékonyodására és a hajhullásra.

Mitől függ egy szemöldök hajbeültetés ára?

A szemöldök hajbeültetést tapasztalt szakorvosaink végzik, amelynek ára 499.000 Ft/ két szemöldök

Az ár tartalmazza:

 • műtét előtti konzultációk,
 • érzéstelenítés,
 • szemöldök beültetési műtétet,
 • műtét utáni ellátás.

Ha szeretne Ön is részt venni egy szemöldök hajbeültetésen, vegye fel velünk a kapcsolatot vagy küldjön nekünk 2-3 jó minőségű fotót a szemöldökéről vagy jelentkezzen egy személyes konzultációra.

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kinek ajánljuk a szemöldök beültetés?

Klinikánkon elkötelezettek vagyunk a szemöldök hajbeültetésre szoruló férfiak és nők magas színvonalú ellátása mellett. Tapasztalt és képzett orvosokból álló csapatunk széleskörű ismeretekkel rendelkezik a szemöldök beültetési műtétek legújabb technikáiról. Tisztában vagyunk vele, hogy minden páciens különleges, ezért kiemelten fontosnak tartjuk, hogy a lehető legtöbb időt töltsünk azzal, hogy figyelmesen meghallgassuk igényeit a szemöldökéről.

Szemöldök beültetés

Legyen szó szemöldök hajbeültetésről a határozott megjelenés, vagy a dúsabbmegjelenés érdekében, csapatunk segít elérni a kívánt eredményt. Elkötelezettek vagyunk a személyre szabott ellátás iránt az Ön egyéni igényei alapján.

Alkalmas Ön is szemöldök hajbeültetésre?

Ha szemöldök hajbeültetést fontolgat, lépjen kapcsolatba velünk még ma, és kérjen ingyenes árajánlatot az eljárásáról. Tapasztalt és jól képzett szakértőinkből álló csapatunk elkötelezett abban, hogy segítsen az Ön igényeinek megfelelő szemöldök kialakításában. Tudjuk, hogy a szemöldök hajbeültetés költségesek lehetnek, ezért ingyenes árajánlatot kínálunk, amely segít jobban megérteni az eljárás költségeit és azt, hogy mire számíthat. A konzultáció során kiválasztjuk az Ön igényeinek leginkább megfelelő eljárást.

Célunk, hogy a lehető legtermészetesebb eredményeket biztosítsuk, amelyek javítják megjelenését és növelik önbizalmát. Ne várjon tovább, hogy megszerezze a kívánt szemöldökét – vegye fel velünk a kapcsolatot még ma ingyenes árajánlatért, és tegye meg az első lépést a gyönyörű szemöldökért.

Szemöldök beültetés

Szemöldök beültetés gyakori kérdések

A szemöldök beültetés határozottabb és dúsabb szemöldököt hoz létre?2023-03-07T11:18:22+00:00

Igen, a szemöldök hajbeültetés határozottabb, teljesebb szemöldököt hozhat létre.

Tartós megoldást nyújt a szemöldök hajbeültetés?2023-03-07T11:18:08+00:00

Igen, a szemöldök hajbeültetés hosszú távú megoldást jelenthet a szemöldök ritkaságára.

A szemöldök hajbeültetés alkalmas a nők számára?2023-03-07T11:17:49+00:00

Igen, a szemöldök hajbeültetés nők és férfiak számára egyaránt alkalmas.

Férfiaknak is ajánlják a szemöldök hajbeültetést?2023-03-07T11:17:55+00:00

Igen, a szemöldök hajbeültetés férfiak számára egyaránt alkalmas.

Melyik a legjobb szemöldök hajbeültetési technika?2023-03-07T11:17:31+00:00

A legjobb szemöldök hajbeültetési technika az Ön igényeitől függ, de az olyan technikák, mint a FUE és a S.H.E. technika ígéretes eredményeket mutatnak.

Mi a különbség a FUE és a FUT szemöldök hajbeültetési technikában?2023-03-07T11:17:16+00:00

A FUE (Follicular Unit Extraction) és a FUT (Follicular Unit Transplantation) a hajbeültetési beavatkozási használt technikák, a FUE magában foglalja az egyes szőrtüszők kivonását, míg a FUT magában foglalja a tüszőt tartalmazó szövetcsík eltávolítását. Soha nem vágunk vagy használunk FUT módszert.

Mit jelent az S.H.E szemöldök hajbeültetési technika?2023-03-07T11:16:53+00:00

Az S.H.E. (Single Hair Extraction) technika a szemöldök hajbeültetés újabb eljárása, amely magában foglalja a szőrtüszők egyenkét való kinyerését, minimalizálva a környező haj és bőr károsodását.

Miben különbözik a szemöldök átültetés?2023-03-07T11:16:34+00:00

A szemöldök átültetés egy másik elnevezése a szemöldök hajbeültetésnek.

Mennyibe kerül a szemöldök hajbeültetés?2023-03-07T11:16:16+00:00

A szemöldök hajbeültetés ára több tényezőtől is függhet, de egy konzultáció alkalmával már egy egyedi, személyes ajánlatot kaphat a beavatkozás költségéről.

Mennyi ideig tart a gyógyulás a szemöldök hajbeültetés után?2023-03-07T11:16:04+00:00

A szemöldök hajbeültetés gyógyulási ideje általában körülbelül egy hétig tart. A páciensek általában néhány nap után azonban már visszatérhetnek a megszokott életükbe.

Fájdalmas lehet a szemöldök hajbeültetés?2023-03-07T11:15:40+00:00

A szemöldök hajbeültetést a legtöbb esetben helyi érzéstelenítéssel végezzük, így a fájdalom várhatóan minimális lesz.

Milyen hosszú a szemöldök hajbeültetés?2023-03-07T11:15:17+00:00

A szemöldök hajbeültetés időtartama általában néhány órát vesz igénybe.

Mi a különbség szemöldök hajbeültetés és szemöldök helyreállítás között?2023-03-07T11:15:26+00:00

Nincs különbség a szemöldök hajbeültetés és a szemöldök helyreállítása között; két olyan kifejezésről van szó, amelyeket felcserélhetően használnak ugyanazon eljárás leírására.

Mi a szemöldök hajbeültetés menete?2023-03-07T11:14:52+00:00

A szemöldök hajbeültetés során kinyerjük a szőrtüszőket a donor területről, jellemzően a fejbőrről, majd átültetik a szemöldök területére.

Mi a szemöldök hajbeültetés?2023-03-07T11:14:17+00:00

A szemöldök hajbeültetés olyan kozmetikai eljárás, amely magában foglalja a szőrtüszők kinyerését a donor területről, majd ezek beültetését a szemöldök területére, hogy erősebb, sűrűbb szemöldököt hozzon létre.

Kérjen Ingyenes Ajánlatot!

Készítsen fotókat

Készítsen fotókat!

Kérjük, a kopaszodó területről több szögből készítsen fotókat az itt található módon.

Töltse fel a képeket

Töltse fel a képeket!

Kérjük, töltse fel az elkészült fotókat, és írja meg, melyik területen szeretné elvégeztetni a beavatkozást.

Szakértői csoportunk megvizsgálja a fotókat.

Szakértői csoportunk megvizsgálja a fotókat.

Orvosaink, akik több ezer hajátültetést végeztek, alaposan megvizsgálják az elküldött képeket.

Hamarosan válaszolunk

Hamarosan válaszolunk!

A lehető leghamarabb válaszolunk Önnek. A választ legfeljebb 72 órán belül kapja meg, de általában 1 munkanapon belül válaszolunk.

  Ahhoz, hogy a legmegfelelőbb választ adjuk, kérjük, hogy több szögből készült fényképeket küldjön nekünk az itt található módon. A kép ne haladja meg az 1500 x 1000 pixelt vagy a 2 MB-ot.

  Ezt az oldalt reCAPTCHA védi, és a Google Adatvédelmi Szabályzata és az Általános Szerződési Feltételek érvényesek.

  Gyakori kérdések SMP (Fejbőr Mikropigmentáció) kapcsán:

  Tartós megoldás a hajhullásra az SMP?2023-03-21T13:59:55+00:00

  Bár az SMP a természetes hajnövekedés látszatát keltheti, nem állandó megoldás a hajhullásra. A pigment megjelenésének fenntartásához szükség lehet javító fenntartó kezelésekre.

  Használható-e hegek vagy bőrbetegségek elfedésére az SMP?2023-03-21T13:59:39+00:00

  Igen, az SMP használható hegek, anyajegyek vagy más bőrbetegségek elfedésére, ami a természetes hajnövekedés látszatát kelti.

  Az SMP-vel kapcsolatban vannak-e kockázatok vagy mellékhatások?2023-03-21T13:59:23+00:00

  Bár általában biztonságosnak tekintik az SMP-t, fennáll a fertőzés, vérzés és allergiás reakciók kockázata. Egyes páciensek átmeneti bőrpírt vagy duzzanatot is tapasztalhatnak a kezelt területen.

  Minden bőrtípusra és színre alkalmas az SMP?2023-03-21T13:58:57+00:00

  Az SMP minden bőrtípus és színű személy számára alkalmas, valamint a pigment testre szabható, hogy megfeleljen a páciens természetes hajszínének.

  Mennyire tartós az SMP eljárás?2023-03-21T13:58:31+00:00

  Az SMP több évig is eltarthat, de a pigment megjelenésének fenntartásához szükség lehet utókezelésekre

  Mennyire fájdalmas az SMP eljárás?2023-03-21T13:58:40+00:00

  Az SMP során némi kellemetlenség jelentkezhet, de mivel az eljárás általában minimálisan invazív és viszonylag fájdalommentes eljárásnak tekintik.

  Hogyan zajlik az SMP?2023-03-21T13:58:02+00:00

  Az SMP-t úgy történik, hogy egy kis tűvel pigmenteket helyezünk a fejbőrbe, létrehozva a szőrtüszők megjelenését. Az eljárást helyi érzéstelenítésben végzik, és általában több órát vesz igénybe.

  Kinek ajánlott az SMP?2023-03-21T13:57:46+00:00

  Az SMP ideális eljárás azok számára, akiknek hajhullásuk vagy ritkulásuk van, illetve akiknek látható hegesedése vagy fehér pontjai vannak a korábbi hajbeültetési eljárás miatt.

  Mi az SMP?2023-03-21T13:57:21+00:00

  SMP, fejbőr mikropigmentáció egy nem műtéti kozmetikai eljárás, amely során a pigment kis pontjainak létrehozását értjük a fejbőrbe, ezzel a szőrtüszők megjelenésének érzetét keltve.

  Írjon nekünk!