Szabó Dávid hajbeültetése

Gyakran fordulnak meg közismert arcok a HIMG Klinikán. Szabó Dávid az Operettszínház színésze, az X-Faktor felfedezettje is szépészeti beavatkozáson esett át klinikánkon.

Dávid elmondta, hogy édesapjának és nagypapájának is fiatalon kezdett el ritkulni a haja. Az elmúlt években észrevette, hogy utol érte őt is ez a genetikai probléma.

A hajvesztésének másik oka, hogy a színházban jelentősen igénybe van véve a haja. Szinte minden nap zselézik, waxolják, fésülik, vasalják, amivel kárt tesznek a hajban.

Szabó dávid hajbeültetés során 1
Szabó dávid hajbeültetés során 2
Szabó dávid sikeres hajbeültetés után 1
Szabó dávid sikeres hajbeültetés után 2

Dávid szemezgetett néhány Klinika közül az interneten, de végül barátai, kollégái tanácsára a HIMG Klinikát választotta hajbeültetésére.

Ahogy több ügyfelünknek, így Dávidnak is készséggel segítettünk azon, hogy visszanyerje 10 évvel ezelőtti kinézetét. Dr. Pető Enikő orvosunkkal egyeztetve Dávid az S.H.E (Single Hair Extraction) Hajbeültetési módszert választotta. A módszer alkalmazása során vékony tűvel nyerjük ki, illetve ültetjük be a hajszálakat. A módszer előnye, hogy nagyon természetesen, sűrűn lehet vele ültetni, valamint hegesedés nélkül gyógyul.

Dávid beavatkozása során 4000 hajszálat ültettünk át. A beavatkozás 8 órán keresztül tartott, természetesen szünetekkel. Szemmel láthatóan jól viselte a beavatkozást, mely fájdalommentesen és komplikációk nélkül zajlott.

Ezúttal köszönjük megtisztelő bizalmát.

“Ez egy hosszú távú projekt ezért nem feltétlenül a jövő héten, vagy egy hónap múlva fogom érezni a hatását. Hanem másfél – két év múlva bejövök a Klinikára és körbeszórom virágszirmokkal és azt fogom mondani, hogy köszönöm.”

Szabó Dávid

A HIMG hajbeültetés klinika Magyarország legnagyobb és legmodernebb hajtranszplantációs központja. A Klinika a legmodernebb előírásoknak megfelelően nemzetközi standardok figyelembe vétele mellett épült. Több, mint 500 négyzetméteren 3 sebészeti kezelő és 1 nagy műtő várja a pácienseket. Így az intézmény az ország legnagyobb és legmodernebb hajtranszplantációs központjává vált. A modern épület és eszközpark lehetővé teszi, hogy a legszebb környezetben a legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki a hozzánk látogató ügyfeleinket.

Kérjen Ingyenes Ajánlatot!

Készítsen fotókat

Készítsen fotókat!

Kérjük, a kopaszodó területről több szögből készítsen fotókat az itt található módon.

Töltse fel a képeket

Töltse fel a képeket!

Kérjük, töltse fel az elkészült fotókat, és írja meg, melyik területen szeretné elvégeztetni a beavatkozást.

Szakértői csoportunk megvizsgálja a fotókat.

Szakértői csoportunk megvizsgálja a fotókat.

Orvosaink, akik több ezer hajátültetést végeztek, alaposan megvizsgálják az elküldött képeket.

Hamarosan válaszolunk

Hamarosan válaszolunk!

A lehető leghamarabb válaszolunk Önnek. A választ legfeljebb 72 órán belül kapja meg, de általában 1 munkanapon belül válaszolunk.

    Ahhoz, hogy a legmegfelelőbb választ adjuk, kérjük, hogy több szögből készült fényképeket küldjön nekünk az itt található módon. A kép ne haladja meg az 1500 x 1000 pixelt vagy a 2 MB-ot.

    Ezt az oldalt reCAPTCHA védi, és a Google Adatvédelmi Szabályzata és az Általános Szerződési Feltételek érvényesek.