Hajbeültetés információk

A hajbeültetés jelenleg az egyetlen olyan biztos és garantált módszer, mellyel kopaszodás és hajritkulás nyomai maradéktalanul és garantáltan eltüntethetők.

A hajbeültetés beavatkozásról röviden

A hajvesztésnél ritkán fordul elő olyan, hogy valakinek a teljes hajállománya kihullana, és tulajdonképpen ezen alapul a hajbeültetés lehetősége is. A haj elvesztésének, illetve a frizura megritkulásának legfőbb okozója ugyanis legtöbb esetben az ún. DHT nevű hormon, mely a tesztoszteron egyik módosulata. A fej hátsó (tarkótáji) és oldalsó részén lévő hajhagymák szerencsére ellenálló ezzel a hormonnal szemben, vagyis immunisak a DHT-ra. Az itt megtalálható hajszálaknak egy része különböző follikuláris egységenként kerülnek áttelepítésre a kopaszodó, vagy már teljesen megritkult fejterületre, attól függően, hogy melyik hajbeültetés módszert alkalmazzák a beavatkozás során.

A hajbeültetési beavatkozás – ami a páciens saját hajának átültetését jelenti – a mai modern plasztikai sebészeti beavatkozások közé tartozik, azonban a nívósabb hajbeültetéssel foglalkozó klinikákon manapság szinte egyáltalán nem alkalmazzák már a kezdeti technikákat. Hajbeültetési klinikánkon a legmodernebb és legújabb F.U.E., F.U.E. Safe System, valamint a S.H.E. hajbeültetési módszerek segítségével végezzük a beavatkozásokat.

Hajbeültetés férfiaknak és nőknek

A hajbeültetés a férfi és női kopaszodás kezelésére egyaránt alkalmas.

A hajvesztés ritkán jelenti a hölgyeknél kopasz foltok kialakulását, ezért a hajbeültetés nőknél inkább a frizura sűrítését szolgálja.

A hölgyeknél nem a kopasz foltokat kell eltüntetni, hanem a megritkult hajállományt kell a hajbeültetéssel ismét esztétikus frizurává varázsolni.

A viselt haj hosszúsága miatt is eltérő a hajbeültetés a férfiaknál, hiszen ők gyakran az egészen rövid frizura hívei, ilyenkor inkább a S.H.E. hajátültetés célszerű, hiszen mint fentebb írtuk, annak nyomai még ebben az esetben is észrevétlenek maradnak.

A hajbeültetés ára

A többféle módszerből, illetve a nők és férfiak közötti különbségekből is adódik, hogy a hajbeültetési árak minden esetben egyénre szabottak, hiszen a beavatkozás során a megmaradt hajállomány minőségét is figyelembe kell venni.

A hajbeültetés árának kiszámításához az átültetett hajszálak számát vesszük alapul, ezt viszont jelentős mértékben meghatározza a megritkult, illetve kopasz felület kiterjedtsége, ami miatt egy hajátültetés nem mindig végezhető el egy nap alatt, hanem akár 3-4 napot is igénybe vehet.

A hajvesztés mértéke, illetve a nők és férfiak hajbeültetésének különbségei mellett nem ritkák az egyedi igények sem, csak példaként említve, hogy a hölgyek gyakran nem engedik optimális rövidségűre vágatni a hajukat, ami megnehezíti a beavatkozást.

Itt érdemes megemlíteni, hogy a hajátültetéshez szükséges hajvizsgálat eredményeként már megközelítően pontos hajbeültetési árat tudunk mondani.

Hajbeültetés Magyarországon

A HIMG Hajbeültetési Klinika rendszeres akciókkal teszi könnyebben elérhetővé a beavatkozást.

Köztudott, hogy hazánkat rendszeresen keresik fel a kedvező árú kozmetikai és plasztikai sebészeti beavatkozások miatt külföldről. Nincs ez másként a hajbeültetésnél sem, amit Magyarországon lényegesen olcsóbban érhetnek el a gyógyturizmust igénybe vevő külföldiek.

A magyarországi hajátültetés minőségével kapcsolatban érdemes megemlíteni, hogy a HIMG Hajbeültetési Klinika a gyógyturistákon kívül rendszeresen fogad továbbképzésre érkező külföldi orvos csoportokat is, akik a budapesti intézmény specialistáinak saját fejlesztésű módszereivel is megismerkedhetnek.

A HIMG Hajbeültetési Klinikáról azt is érdemes megjegyezni, hogy a magyarországi pácienseket rendszeres akciókkal várja budapesti székhelyén.

Kültreiber László - hajbeültetés eredmény - előtte utána

További Hajbeültetési eredményekért kattintson a képre.

Bizalmi és Etikai Szempontok

Magas minőségi követelményeket állítottuk munkánk középpontjába, melynek során az etikai szempontokra is kiemelt figyelmet szentelünk. A tudomásunkra jutott információkat, képanyagokat bizalmasan kezeljük. A képek referenciaanyagként történő felhasználása csak és kizárólag az ügyfelünk beleegyezése mellett történhet. Munkatársaink számára ügyfeleink igényei maximális figyelembevétele magától értendő. Fontosnak tartjuk, hogy ügyfeleink jól érezzék magukat magas minőségi szolgáltatás mellett.

A HIMG hajbeültetés klinika Magyarország legnagyobb és legmodernebb hajtranszplantációs központja. A Klinika a legmodernebb előírásoknak megfelelően nemzetközi standardok figyelembe vétele mellett épült. Több, mint 500 négyzetméteren 3 sebészeti kezelő és 1 nagy műtő várja a pácienseket. Így az intézmény az ország legnagyobb és legmodernebb hajtranszplantációs központjává vált. A modern épület és eszközpark lehetővé teszi, hogy a legszebb környezetben a legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki a hozzánk látogató ügyfeleinket.

Kérjen Ingyenes Ajánlatot!

Készítsen fotókat

Készítsen fotókat!

Kérjük, a kopaszodó területről több szögből készítsen fotókat az itt található módon.

Töltse fel a képeket

Töltse fel a képeket!

Kérjük, töltse fel az elkészült fotókat, és írja meg, melyik területen szeretné elvégeztetni a beavatkozást.

Szakértői csoportunk megvizsgálja a fotókat.

Szakértői csoportunk megvizsgálja a fotókat.

Orvosaink, akik több ezer hajátültetést végeztek, alaposan megvizsgálják az elküldött képeket.

Hamarosan válaszolunk

Hamarosan válaszolunk!

A lehető leghamarabb válaszolunk Önnek. A választ legfeljebb 72 órán belül kapja meg, de általában 1 munkanapon belül válaszolunk.

    Ahhoz, hogy a legmegfelelőbb választ adjuk, kérjük, hogy több szögből készült fényképeket küldjön nekünk az itt található módon. A kép ne haladja meg az 1500 x 1000 pixelt vagy a 2 MB-ot.

    Ezt az oldalt reCAPTCHA védi, és a Google Adatvédelmi Szabályzata és az Általános Szerződési Feltételek érvényesek.