Hajbeültetés Szeged

A természetes kinézetű hajvonal, valamint a dús hajkorona javítja a megjelenést, sokkal fiatalosabbá teszi viselőjét, ezzel növelve az önbecsülést. A mindezek következtében kialakuló pozitív közérzetnek köszönhetően pedig a természetes, dús haj tulajdonosa hajlamosabb lesz a sikerre, a társadalmi és gazdasági törekvéseit illetően.

Nem csoda tehát, hogy a tartós hajhullással és a kopaszodással küzdők annyi mindent megpróbálnak a vágyott kinézet elérése érdekében.

Hajbeültetés Szegeden: Elötte – Utána

Szabó Dávid hajbeültetés előttSzabó Dávid hajbeültetés után

Nagyon sokan vannak azok, akik az aktuálisan reklámozott gyógyszerekkel, samponokkal és egyéb készítményekkel igyekeznek lassítani a kopaszodási folyamatot. Az egyik készítményt próbálják ki a másik után, több-kevesebb, de mindenképp csak ideiglenes eredménnyel, mígnem úgy érzik, hogy nem maradt más megoldás, mint hogy felkeressenek egy paróka üzletet

hajbeültetés lehetőségével és eredményeivel nap mint nap egyre többen ismerkednek meg és ezzel arányosan egyre többen is választják és vetik alá magukat a hajbeültetés eljárásának. A beavatkozással egyetlen nap alatt jelentős előrelépést tehet kopaszodási problémájának megoldásában.

A módszer teljes mértékben fájdalommentes, mindemellett természetes kinézetet biztosít. A beültetés után maradó egyetlen nyom a természetesen dús frizura lesz. A hajbeültetés férfiak és nők számára egyaránt elérhető.

Hajbeültetési árak Szegedben

A HIMG Hajbeültetési Klinika minőségi hajbeültetést kínál elérhető áron. Klinikánkon különböző hajbeültetési csomagokat biztosítunk, hogy mindenki megtalálja a számára legkedvezőbb ár-érték arányú hajbeültetést.

FUE hajbeültetés Szegeden

A hajhullás, hajritkulás, kopaszodás egyik leggyakoribb és legfőbb előidézője az ún. DHT (dihydrotesztoszteron) hormon, mely a tesztoszteronból képződik, és ami megtámadja a hajhagymákat, megritkítva így a hajállományt, legfőképp a fejtetőn. A legnevesebb és legrangosabb magyarországi FUE hajbeültetés klinikák (Profueclinic, HIMG) ennek a problémának a végleges megszűntetésére rendszerint a FUE és SHE hajbeültetési technikát alkalmazzák, amely egy nemzetközileg is elismert és elfogadott módszer.

Hajbeültetés HIMG

Kérjen ingyenes ajánlatot még ma!

Felkészült orvosok és professzionális eszközök várják Önt, hogy elvégezzék a lehetőségek és egyedi igények alapján közösen meghatározott beavatkozást.

Készítsen fotókat

Készítsen fotókat!

Kérjük, a kopaszodó területről több szögből készítsen fotókat az itt található módon.

Töltse fel a képeket

Töltse fel a képeket!

Kérjük, töltse fel az elkészült fotókat, és írja meg, melyik területen szeretné elvégeztetni a beavatkozást.

Szakértői csoportunk megvizsgálja a fotókat.

Szakértői csoportunk megvizsgálja a fotókat.

Orvosaink, akik több ezer hajátültetést végeztek, alaposan megvizsgálják az elküldött képeket.

Hamarosan válaszolunk

Hamarosan válaszolunk!

A lehető leghamarabb válaszolunk Önnek. A választ legfeljebb 72 órán belül kapja meg, de általában 1 munkanapon belül válaszolunk.

    Ahhoz, hogy a legmegfelelőbb választ adjuk, kérjük, hogy több szögből készült fényképeket küldjön nekünk az itt található módon. A kép ne haladja meg az 1500 x 1000 pixelt vagy a 2 MB-ot.

    Ezt az oldalt reCAPTCHA védi, és a Google Adatvédelmi Szabályzata és az Általános Szerződési Feltételek érvényesek.