Hajbeültetési Garancia

Módszereink és munkatársaink sikerében maximálisan biztosak vagyunk, olyannyira, hogy beavatkozásaink eredményességére garanciát vállalunk!

Hajbeültetési Garancia

Hajbeültetési klinikánk munkatársai számára mindennél fontosabb az ügyfelek elégedettsége és a kifogástalan esztétikai eredmény biztosítása. Ezért a HIMG KFT hajbeültetési garanciával is biztosítja az elvégzett munkák minőségét.

Pácienseink többsége a sikeres hajbeültetés után ismerősnek, ismeretlennek lelkesen mesél hajbeültetésének történetéről. Akadnak azonban olyan ügyfeleink is, akik bár büszkén viselik a hajbeültetéssel visszanyert hajkoronájukat, kényelmetlennek érzik beavatkozásuk nyilvánosságra hozatalát. Pácienseink döntéseit minden esetben maximálisan tiszteletben tartjuk és teljes körű diszkréciót biztosítunk számukra.

100% garantált eredmény

A hajbeültetés során átültetett hajszálak a beavatkozást követően garantáltan növekedésnek indulnak, új helyükön pedig egy életen át megmaradnak.

A hajbeültetés elvégzése nagy odafigyelést, precizitást, tapasztalatot és tudást igényel. Mivel a hajbeültetés egy időigényes eljárás, elengedhetetlen a nagyfokú türelem és energia. Mindezekből is adódik, hogy ahogyan az esztétikai beavatkozások többsége, így a hajbeültetés is a költségesebb eljárások közé tartozik. Ennek ellenére a HIMG Klinikánál az ország legkedvezőbb hajbeültetés árait biztosítjuk Ön számára!

Hajbeültetés eredmény

Life Long garancia

A hajbeültetés végleges megoldást kínál a kopaszodással szemben, éppen ezért, a HIMG Klinika csapata által végrehajtott beavatkozásokra élethosszig tartó garanciát vállalunk!

Hajbeültetés eredmény

Korrekciós műtétek utáni garancia

Bár a hajbeültetés biztonságos és természetes hatású eredményt nyújtó beavatkozás, a megfelelő szakértelem hiánya könnyen veszélyeztetheti az eljárás minőségét. Számunkra elképzelhetetlen, hogy egy hajbeültetés eredménytelenül vagy rossz minőségű eredménnyel záródjon. Magas szakértelemmel rendelkező orvosaink vállalják a más hajklinikák által hanyag módon elvégzett hajbeültetések javítását, korrigálását.

Minimal invasion garancia

A HIMG Klinika által végzett hajbeültetések megoldást nyújtanak mindazoknak, akik hajhullással, kopaszodással küzdenek. A hajbeültetés eredménye annyira természetes hatású, hogy a legtöbb esetben a páciensek környezetében élők sem veszik észre a beavatkozás megtörténtét. A hajbeültetés kellemetlen nyomok, maradandó hegek, sebek és fájdalom nélkül végrehajtható.

Amennyiben Ön mint páciens elégedetlen lenne hajbeültetésével, úgy vállaljuk, hogy megtérítjük beavatkozásának költségét. Bővebb információért jelentkezzen személyes hajbeültetési konzultációra! A HIMG Klinikát választó ügyfelek eddig mindig elégedetten és kifogástalan hajbeültetési eredménnyel távoztak klinikánkról. Válasszon Ön is minket, válassza az ország első számú hajbeültetési klinikáját!

Hajbeültetés eredmény

A tájékoztatás nem teljes körű, bővebb információért
kérem hívja a +36 30 214 3000 telefonszámot.

Hajbeültetés eredmény
Hajbeültetés eredmény

Kérjen Ingyenes Ajánlatot!

Készítsen fotókat

Készítsen fotókat!

Kérjük, a kopaszodó területről több szögből készítsen fotókat az itt található módon.

Töltse fel a képeket

Töltse fel a képeket!

Kérjük, töltse fel az elkészült fotókat, és írja meg, melyik területen szeretné elvégeztetni a beavatkozást.

Szakértői csoportunk megvizsgálja a fotókat.

Szakértői csoportunk megvizsgálja a fotókat.

Orvosaink, akik több ezer hajátültetést végeztek, alaposan megvizsgálják az elküldött képeket.

Hamarosan válaszolunk

Hamarosan válaszolunk!

A lehető leghamarabb válaszolunk Önnek. A választ legfeljebb 72 órán belül kapja meg, de általában 1 munkanapon belül válaszolunk.

    Ahhoz, hogy a legmegfelelőbb választ adjuk, kérjük, hogy több szögből készült fényképeket küldjön nekünk az itt található módon. A kép ne haladja meg az 1500 x 1000 pixelt vagy a 2 MB-ot.

    Ezt az oldalt reCAPTCHA védi, és a Google Adatvédelmi Szabályzata és az Általános Szerződési Feltételek érvényesek.