Ha FUT Hajbeültetés heg és/vagy FUE pontok vannak a donor területén akkor megvan a megoldás. Természetes megjelenést érhet el donorterületén a díjnyertes S.H.E. módszerünkkel és/vagy SMP fejbőr mikropigmentációval

Mi, a HIMG hajbeültetési klinikán hajbeültetési megoldást kínálunk Önnek a FUT & FUE hegesedésre a donor területén, köztük a hajbeültetést és az SMP-t. A hajbeültetési módszerünk, mely minimálisan invazív, hajbeültetést végzünk FUT hegesedés területén. Ha pedig FUE fehér pöttyei vannak, akkor az SMP (fejbőr mikropigmentáció) azon is segíthet.

A hajvesztés a legtöbb ember számára lehangoló élményt nyújt, mivel befolyásolja önbecsülésüket és önbizalmukat. A hajbeültetési beavatkozások megoldást kínálhatnak erre a problémára, természetes megjelenésű hajat biztosítva a pácienseknek, növelve ezzel az önbizalmukat és javíthatják életminőségüket.
A hajbeültetési eljárások azonban néha hegesedést vagy fehér pöttyöket eredményezhetnek a donor területén, ami csúnya lehet, és befolyásolhatja a páciensek elégedettségét az eredménnyel. A HIMG hajbeültetési és SMP (Mikropigmentációs) klinikánkon megoldásokat kínálunk a látható hegesedésre és/vagy fehér pontokra, segítve a pácienst abban, hogy teljesebb megjelenésű hajfejet érjen el a hegesedés láthatósága nélkül.

Az S.H.E. (angolul: Single Hair Extraction) eljárás a hajbeültetés újabb technikája és ígéretes eredményeket mutatott, főként a naturális megjelenésű és tartós haj létrehozásában.
Ennél a technikánál extra vékony tű segítségével nyerjük ki a hajhagymákat, ezzel biztosítjuk a környező haj és bőr minimális károsodását. Ezzel szemben a fejbőr mikropigmentációja (SMP) egy olyan nem műtéti kozmetikai eljárás, amely esetében kis pigment pontokat hozunk létre a fejbőrön, a szőrtüszők megjelenését szimulálva ezzel.

FUT és FUE Hajátültetési Hegedés magyarázata

A hajátültetés két fő eljárása és a follikuláris egység transzplantáció (FUT) és a follikuláris egység extrakció (FUE). Mindkét módszer természetes megjelenésű eredményeket produkál, ugyanakkor a FUT néha lineáris látható hegeket eredményezhet a donor területen.

FUT:
Akiknek látható hegesedése van a FUT-tól, azoknak hajbeültetést vagy SMP-t (fejbőr mikropigmentációt) kínálunk a FUT hegbe. A hajszálakat közvetlenül a FUT hegbe ültetjük be és segít természetes megjelenést elérni és a heg kevésbé lesz látható ezáltal.
FUT Sebhelyek:
https://www.google.com/search?q=fut+scar+photos&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwjMzPKH_9_9AhWehP0HHcz_AgoQ_AUoAXoECAEQAw&biw=1280&bih=577&dpr=1.5

SMP (Fejbőr Mikropigmentáció) előtt és után
SMP (Fejbőr Mikropigmentáció) előtt és után

FUE:
A FUE hajbeültetés az egyes szőrtüszők eltávolítását jelenti a donor területéről minimális hegesedéssel, ezáltal a gyógyulási idő gyorsabb lesz és kevésbé látható hegesedést eredményez. A FUE is néha fehér pontokat eredményezhet a donor területén, ami látható lehet, ha a hajat rövidre vágják vagy borotválják.
https://www.google.com/search?q=fue+donor+white+dots&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwiMz8rJgOD9AhWch_0HHR5FAw4Q_AUoAXoECAEQAw&biw=1280&bih=577&dpr=1.5#imgrc=1NSl-V7Cnj2w0M

FUE Heg korrekció előtt és után
FUE Heg korrekció előtt és után

SMP Fejbőr Mikropigmentáció

A hajbeültetési hegek vagy a fehér pontok elrejtése érdekében a fejbőrön a pigment kis pontjainak létrehozását értjük a nem műtéti, SMP eljárás alatt, ezáltal egy természetes megjelenést eredményez. A klinikánkon fejlett SMP technikákat alkalmazunk, hogy biztonságos és hatékony eredményeket biztosítsunk pácienseink számára.

Az ügyfelek szakképzett és tapasztalt hajbeültetési klinikát válasszanak a biztonságos és hatékony kezelés biztosítása érdekében. Klinikánkon tapasztalt szakemberekből álló csapatunk érdeke, hogy természetes megjelenésű eredményekkel segítse a pácienseket haj-helyreállítási céljaik elérésében.

SMP (Fejbőr Mikropigmentáció) előtt és után
SMP (Fejbőr Mikropigmentáció) előtt és után

A díjnyertes S.H.E. hajbeültetési módszer

Az S.H.E. (Single Hair Extraction) hajbeültetés egy minimálisan invazív eljárás, amely természetes megjelenésű eredményeket nyújthat a hajhullást tapasztaló ügyfeleink számára. Az S.H.E. hajbeültetés során a hajszálakat kinyerjük a donor területről, szinte hegesedés nélkül, ami gyorsabb gyógyulási időt és természetesebb megjelenést eredményez. Amennyiben szeretné helyreállítani a haját és visszanyerni az önbizalmát, az S.H.E. hajbeültetés lehet a tökéletes megoldás az Ön számára.

Hajbeültetés árak: Hajbeültetés FUT hegre és SMP a FUE pontokra:

FUE fehér pontok korrekciója SMP eljárással:
FUE fehér pontokhoz korrekciós szolgáltatást kínálunk, amelynek összege: 285.000 Ft-tól. A korrekció fehér pontok láthatósága nélkül nyújthat teljesebb megjelenést a pácienseknek.

FUT Horizontális Heg Korrekciója
SMP eljárással:

Az SMP ára nálunk: 285.000 Ft-tól
S.H.E. Minimálisan Invazív Hajbeültetés módszerrel:
A FUT hegre történő hajbeültetés ára: 49.000 Ft-tól / 1cm*
*1 cm az 1 cm hosszúságot jelent, függetlenül a heg szélességétől.

All inclusive:
műtét előtti konzultációk,
érzéstelenítés (hajbeültetés esetén)
hajátültetési műtét / SMP kezelés
műtét utáni ellátás / utasítások (SMP)

Kérdése van? Írjon nekünk!

Előtte és Utána FUT és FUE okozta hegek a donor területen Férfiak és Nőknél

Célunk, hogy kiváló minőségű ellátást nyújtsunk mind a hajbeültetési eljárást kérő férfiak, mind a nők számára. Nagy tapasztalattal rendelkező szakorvosokból álló csapatunk kiterjedt képzésben részesült a FUT Scar Solution (FUT heg korrekció) műtét legújabb technikáiról és megközelítéseiről. Minden eset egyedi, és ezért prioritásként kezeljük, hogy időt szánjunk arra, hogy figyelmesen meghallgassuk aggodalmait és céljait a donorterülettel kapcsolatban. Legyen szó donorterületi transzplantációról a határozottabb vagy teljesebb megjelenés érdekében, csapatunk itt van, hogy segítsen elérni a kívánt eredményeket. Célunk, hogy személyre szabott ellátást nyújtsunk az Ön egyéni igényeihez igazítva, így bízhat bennünk, hogy kivételes szolgáltatást és természetes megjelenésű eredményeket nyújtunk, amelyek növelik megjelenését és önbizalmát.

FUT és FUE okozta hegek a donor területen

Miért a HIMG a legjobb klinika a FUT hegre és FUE Fehér pontokra történő hajbeültetésre?

Ne engedje, hogy a hajbeültetés hegesedése befolyásolja önbizalmát és önbecsülését. Klinikánkon hajbeültetési hegesedési megoldásokat nyújtunk, mint a hajbeültetést és az SMP-t, hogy segítsünk Önnek egy teljesebb megjelenés elérésében a hegesedés vagy fehér pontok láthatósága nélkül. Az S.H.E. módszerünk természetes megjelenésű eredményeket és minimális hegesedést produkál és tapasztalt szakorvosaink célja, hogy minden páciens számára biztonságos és hatékony kezelést biztosítsanak. Kérjen konzultációs időpontot még ma és fedezze fel a haj helyreállításának és hegesedésének korrekciójának lehetőségeit.

Kérjen Ingyenes Ajánlatot!

Készítsen fotókat

Készítsen fotókat!

Kérjük, a kopaszodó területről több szögből készítsen fotókat az itt található módon.

Töltse fel a képeket

Töltse fel a képeket!

Kérjük, töltse fel az elkészült fotókat, és írja meg, melyik területen szeretné elvégeztetni a beavatkozást.

Szakértői csoportunk megvizsgálja a fotókat.

Szakértői csoportunk megvizsgálja a fotókat.

Orvosaink, akik több ezer hajátültetést végeztek, alaposan megvizsgálják az elküldött képeket.

Hamarosan válaszolunk

Hamarosan válaszolunk!

A lehető leghamarabb válaszolunk Önnek. A választ legfeljebb 72 órán belül kapja meg, de általában 1 munkanapon belül válaszolunk.

  Ahhoz, hogy a legmegfelelőbb választ adjuk, kérjük, hogy több szögből készült fényképeket küldjön nekünk az itt található módon. A kép ne haladja meg az 1500 x 1000 pixelt vagy a 2 MB-ot.

  Ezt az oldalt reCAPTCHA védi, és a Google Adatvédelmi Szabályzata és az Általános Szerződési Feltételek érvényesek.

  Gyakori kérdések SMP (Fejbőr Mikropigmentáció) kapcsán:

  Tartós megoldás a hajhullásra az SMP?2023-03-21T13:59:55+00:00

  Bár az SMP a természetes hajnövekedés látszatát keltheti, nem állandó megoldás a hajhullásra. A pigment megjelenésének fenntartásához szükség lehet javító fenntartó kezelésekre.

  Használható-e hegek vagy bőrbetegségek elfedésére az SMP?2023-03-21T13:59:39+00:00

  Igen, az SMP használható hegek, anyajegyek vagy más bőrbetegségek elfedésére, ami a természetes hajnövekedés látszatát kelti.

  Az SMP-vel kapcsolatban vannak-e kockázatok vagy mellékhatások?2023-03-21T13:59:23+00:00

  Bár általában biztonságosnak tekintik az SMP-t, fennáll a fertőzés, vérzés és allergiás reakciók kockázata. Egyes páciensek átmeneti bőrpírt vagy duzzanatot is tapasztalhatnak a kezelt területen.

  Minden bőrtípusra és színre alkalmas az SMP?2023-03-21T13:58:57+00:00

  Az SMP minden bőrtípus és színű személy számára alkalmas, valamint a pigment testre szabható, hogy megfeleljen a páciens természetes hajszínének.

  Mennyire tartós az SMP eljárás?2023-03-21T13:58:31+00:00

  Az SMP több évig is eltarthat, de a pigment megjelenésének fenntartásához szükség lehet utókezelésekre

  Mennyire fájdalmas az SMP eljárás?2023-03-21T13:58:40+00:00

  Az SMP során némi kellemetlenség jelentkezhet, de mivel az eljárás általában minimálisan invazív és viszonylag fájdalommentes eljárásnak tekintik.

  Hogyan zajlik az SMP?2023-03-21T13:58:02+00:00

  Az SMP-t úgy történik, hogy egy kis tűvel pigmenteket helyezünk a fejbőrbe, létrehozva a szőrtüszők megjelenését. Az eljárást helyi érzéstelenítésben végzik, és általában több órát vesz igénybe.

  Kinek ajánlott az SMP?2023-03-21T13:57:46+00:00

  Az SMP ideális eljárás azok számára, akiknek hajhullásuk vagy ritkulásuk van, illetve akiknek látható hegesedése vagy fehér pontjai vannak a korábbi hajbeültetési eljárás miatt.

  Mi az SMP?2023-03-21T13:57:21+00:00

  SMP, fejbőr mikropigmentáció egy nem műtéti kozmetikai eljárás, amely során a pigment kis pontjainak létrehozását értjük a fejbőrbe, ezzel a szőrtüszők megjelenésének érzetét keltve.

  2023-03-29T11:21:48+00:00
  Írjon nekünk!