Hajbeültetés Budapesten

Magyarországon a legfejlettebb technikákat és a legminőségibb eszközöket használjuk, a beavatkozások teljesen fájdalommentesen zajlanak, és a gyógyulási idő is nagyon gyors.

Mi is, mint a többi színvonalas hajtranszplantációs klinika, lépést tartunk a technika fejlődésével, orvosaink elsőként sajátítják el, illetve fejlesztik ki a legújabb hajátültetési módszereket, és elsőként szerezzük be a leginnovatív és legújabb hajbeültetési eszközöket is.

Hajbeültetés budapesten
média megjelenéseink

A legbiztosabb megoldás a hajhullás ellen

A hajátültetés olyan megoldást kínál a betegek számára, ami idegen anyagok nélkül, a beteg saját, még egészséges hajállományát használja fel a hajritkulás és kopaszodás eltűntetésére.

A beavatkozás előtt ezért mindenképp szükség van egy előzetes hajgyógyászati vizsgálatra, melyen a szakorvos felméri a paciens hajának állapotát, és ez alapján meg tudja állapítani a hajhullás okait, valamint azt is, hogy a megmaradt haj alkalmas és elegendő-e a hajátültetéshez. Természetesen ilyenkor már a hajbeültetés várható költségeit is meg tudja beszélni a pacienssel, hogy az információk birtokában milyen módszert választ.

műtő konzultáció
Zdroba Patrik X-faktor

„A konzultáción is megkaptam a támogatást, azt sugallták nekem, hogy van remény, és ne aggódjak, meg tudjuk oldani a problémát. Ez volt a legjobb élmény az egészben, hogy most el fog tűnni az a gond, ami sok dologban gátolt az életemben.”

Bécy - éjjel nappal budapest

„Olyan tükörbe nézni, mint ezelőtt 20 évvel.”

Magyarország legkiemelkedöbb hajbeültetési klinikája

A HIMG hajbeültetés klinika Magyarország legnagyobb és legmodernebb hajtranszplantációs központja. A Klinika a legmodernebb előírásoknak megfelelően nemzetközi standardok figyelembe vétele mellett épült. Több mint 500 négyzetméteren 3 sebészeti kezelő és 1 nagy műtő várja a pácienseket. Így az intézmény az ország legnagyobb és legmodernebb hajtranszplantációs központjává vált. A modern épület és eszközpark lehetővé teszi, hogy a legszebb környezetben a legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki a hozzánk látogató ügyfeleinket.

FUE Hajbeültetés

Ismerje meg módszereinket

A follikular unit extraction, vagyis a FUE hajátültetési módszer napjaink egyik legkorszerűbb hajtranszplantációs technikája, amit sokan hajszálankénti hajátültetésnek neveznek. A beavatkozás során több ezer hajszálat telepítünk át hajhagymával együtt a hajhiányos területekre.

FUE Safe System Hajbeültetés

Ismerje meg módszereinket

A F.U.E módszer továbbfejlesztett változata. A módszer alkalmazása során a kiemelt hajhagymákat a beültetésig különleges folyadékban tárolják, így biztosítva azt, hogy minden hajszál ép maradjon. Ezeken túl a módszer még gyorsabb, hatékonyabb átültetést tesz lehetővé, illetve kevesebb fájdalommal is jár.

S.H.E. Hajbeültetés

Ismerje meg módszereinket

Magyarországon elsőként nálunk került bevezetésre az Érintésmentes Módszert (Z.T.M. Zero Touch Method), és a FUE alapokra épült új Hajszálankénti Hajkinyerési módszerünk, a SHE (Single Hair Extraction) hajátültetés. Az SHE hajátültetési technika a FUE eszközöknél is kisebb méretű tűkkel biztosítja a hajhagymák sérülésmentes kinyerését.

VIP Hajbeültetés

Ismerje meg módszereinket

Akár 4.000 hajszál átültetése egy nap alatt

All inclusive ellátás, ottalvással

Főorvos által végzett beavatkozás

Ajándék extra hajápolási termékcsomag

Kérjen ingyenes ajánlatot még ma!

Felkészült orvosok és professzionális eszközök várják Önt, hogy elvégezzék a lehetőségek és egyedi igények alapján közösen meghatározott beavatkozást.

Készítsen fotókat

Készítsen fotókat!

Kérjük, a kopaszodó területről több szögből készítsen fotókat az itt található módon.

Töltse fel a képeket

Töltse fel a képeket!

Kérjük, töltse fel az elkészült fotókat, és írja meg, melyik területen szeretné elvégeztetni a beavatkozást.

Szakértői csoportunk megvizsgálja a fotókat.

Szakértői csoportunk megvizsgálja a fotókat.

Orvosaink, akik több ezer hajátültetést végeztek, alaposan megvizsgálják az elküldött képeket.

Hamarosan válaszolunk

Hamarosan válaszolunk!

A lehető leghamarabb válaszolunk Önnek. A választ legfeljebb 72 órán belül kapja meg, de általában 1 munkanapon belül válaszolunk.

    Ahhoz, hogy a legmegfelelőbb választ adjuk, kérjük, hogy több szögből készült fényképeket küldjön nekünk az itt található módon. A kép ne haladja meg az 1500 x 1000 pixelt vagy a 2 MB-ot.

    Ezt az oldalt reCAPTCHA védi, és a Google Adatvédelmi Szabályzata és az Általános Szerződési Feltételek érvényesek.