A hajbeültetés költségei

Rengeteg termék azt ígéri, hogy növeli a haj mennyiségét, vagy segíti a haj növekedését, de a legtöbbjük sajnos nem olyan hatékony. A hajhullás megállításának legjobb módja a hajbeültetés. Tudjon meg többet a hajbeültetés árairól és költségeiről.

De mennyibe kerül a hajbeültetés?

Erre a kérdésre nincs világos, egyszerű válasz. Mind a kezelés, mind a gyógyulás költséges, és mindkettőnek több tényezője van, amelyek befolyásolják a teljes összeget.

Mitől függ a hajátültetés ára?

A hajbeültetés költsége nagyon változó. Ezeket a költségeket nem fedezi a TB, ugyanis kozmetikai eljárásnak tekinthető. A hajtranszplantáció költsége számos különböző tényezőtől függ. Ezek a következők:

  • Hol lakik: a térségben élő relatív megélhetési költségek és a környéken működő sebészek száma befolyásolhatja a sebész által felszámított költségeket.
  • Az Ön által választott eljárás típusa: több típusú hajtranszplantáció létezik (FUE, FUE2, SHE), és mindegyiknek eltérő költsége van.
  • A sebész tapasztalata: természetesen akkor, ha választott sebészét a legjobbak egyikének tekintik, magasabb összegre számíthat. Ugyanakkor a magasabb árak nem mindig jelentenek jobb képességeket, ezért minden esetben tekintse meg az adott klinika referenciáit!
  • Mennyi hajszálat kell átültetni: ha kevesebb hajszálra van szüksége, akkor kevesebbet is kell fizetnie.
  • Utazási költségek: ez nem olyan dolog, amit a klinika számít fel, de mégis figyelembe kell venni. Előfordulhat, hogy el kell utaznia, hogy megtalálja a legjobb szakembert, és az utazás költségeit figyelembe kell vennie, amikor eldönti, hogy megengedheti-e magának az eljárást.

Nem kétséges, hogy a hajbeültetés nem jár alacsony költségekkel. Ha úgy dönt, hogy szeretne befektetni egy hajbeültetésbe, mindenképp szánjon egy kis időt arra, hogy a különböző klinikák holnapjait felkeresi. Így meggyőződhet arról, hogy az Ön számára melyik lenne a legideálisabb választás.

Több konzultációt is igénybe vehet, hogy képet kapjon a hajátültetés költségeiről és megtalálja az Ön számára megfelelő sebészt. A megfelelő sebész, még ha drágább is, segíthet a lehető legjobb eredmények elérésében.

hajbeültetés Elötte utána

Kérjen Ingyenes Ajánlatot!

Készítsen fotókat

Készítsen fotókat!

Kérjük, a kopaszodó területről több szögből készítsen fotókat az itt található módon.

Töltse fel a képeket

Töltse fel a képeket!

Kérjük, töltse fel az elkészült fotókat, és írja meg, melyik területen szeretné elvégeztetni a beavatkozást.

Szakértői csoportunk megvizsgálja a fotókat.

Szakértői csoportunk megvizsgálja a fotókat.

Orvosaink, akik több ezer hajátültetést végeztek, alaposan megvizsgálják az elküldött képeket.

Hamarosan válaszolunk

Hamarosan válaszolunk!

A lehető leghamarabb válaszolunk Önnek. A választ legfeljebb 72 órán belül kapja meg, de általában 1 munkanapon belül válaszolunk.

    Ahhoz, hogy a legmegfelelőbb választ adjuk, kérjük, hogy több szögből készült fényképeket küldjön nekünk az itt található módon. A kép ne haladja meg az 1500 x 1000 pixelt vagy a 2 MB-ot.

    Ezt az oldalt reCAPTCHA védi, és a Google Adatvédelmi Szabályzata és az Általános Szerződési Feltételek érvényesek.