Hajpigmentálás

A hajpigmentálás egyre nagyobb népszerűségnek örvend. Ez a hajszimulációs technika az alopécia azon kezelési lehetősége, mely minden bőrtípushoz igazodik.

Az eljárásról

Sajnos léteznek olyan klinikák, melyek nem rendelkeznek a megfelelő szakértelemmel, és tapasztalt, kiválóan képzett sebészekkel. A szakszerűtlen kezelések eredményeként gyakran hajsebészeti katasztrófák jönnek létre, a hajtranszplantációt követően maradandó nyomok, hegek maradnak a fejbőrön. Manapság azonban már lehetőségünk van a hajátültetés okozta hegesedés elfedésére.

Napjainkban már elérhető eljárás a hajpigmentálás, melynek során egyedülálló pigment implantátumokat helyezünk a fejbőr epidermális rétegébe annak érdekében, hogy leplezzük hajhullását, kopaszodását, vagy akár bizonyos klinikák által végzett hajbeültetések nyomait is.

A hajpigmentálás során speciális pigment implantátumokat helyezünk a fejbőrbe, ezzel létrehozva a hajszimulációt, így képesek vagyunk a hegeket teljes mértékben láthatatlanná tenni.

A mikro-hajtetoválás, vagyis a hajpigmentálás egyre nagyobb népszerűségnek örvend. Ez a hajszimulációs technika az alopécia azon kezelési lehetősége, mely minden bőrtípushoz alkalmazkodik, legyen az fehér, sötét, ázsiai, vagy keleti. A hajhullás összes típusával szemben megoldást kínál.

A gének nemcsak olyan tényezőket határoznak meg, mint például a nemünk, magasságunk, bőrszínünk, hanem hajunk jellemzőit is, például amikor őszülünk, vagy azt, hogy bizonyos pontján az életünknek elveszítjük azt. Emellett jelentősen megnöveli a kopaszodás esélyét esetünkben, ha anyai és apai ágon is tapasztaltunk hasonlót.

Más szóval, ha a családban előfordult már hajhullás, elég valószínű, hogy minket sem fog kímélni a kopaszodás, férfias típusú hajvesztés. De ne keseredjen el! Hiszen létezik megoldás hajproblémájára. A hajpigmentálás kiváló lehetőséget nyújt a kopaszodással küzdő emberek számára, hogy végleg leszámoljanak a problémával.

A mikro-hajtetoválás, vagyis a hajpigmentálás egy olyan optikai hajszimuláció, amely egy borotvált fejbőr hatását kelti azáltal, hogy sötétíti a fejbőr egyes részeit. Természetes hatást kelt, hiszen a pigment implantátum, amely a fejbőrbe kerül, ugyanolyan színt biztosít, mint az eredeti hajunk. Az eredmény egy sűrűbb haj hatását kelti.

Még több információt szeretne a hajpigmentálás témáról? Kattintson IDE, és látogassa meg a hajtetovalas.com honlapot!

Kérjen Ingyenes Ajánlatot!

Készítsen fotókat

Készítsen fotókat!

Kérjük, a kopaszodó területről több szögből készítsen fotókat az itt található módon.

Töltse fel a képeket

Töltse fel a képeket!

Kérjük, töltse fel az elkészült fotókat, és írja meg, melyik területen szeretné elvégeztetni a beavatkozást.

Szakértői csoportunk megvizsgálja a fotókat.

Szakértői csoportunk megvizsgálja a fotókat.

Orvosaink, akik több ezer hajátültetést végeztek, alaposan megvizsgálják az elküldött képeket.

Hamarosan válaszolunk

Hamarosan válaszolunk!

A lehető leghamarabb válaszolunk Önnek. A választ legfeljebb 72 órán belül kapja meg, de általában 1 munkanapon belül válaszolunk.

    Ahhoz, hogy a legmegfelelőbb választ adjuk, kérjük, hogy több szögből készült fényképeket küldjön nekünk az itt található módon. A kép ne haladja meg az 1500 x 1000 pixelt vagy a 2 MB-ot.

    Ezt az oldalt reCAPTCHA védi, és a Google Adatvédelmi Szabályzata és az Általános Szerződési Feltételek érvényesek.