ÉNB Bécy hajbeültetése

Az ország egyik legnagyobb népszerűségnek örvendő sorozatának sztárja, az Éjjel-Nappal Budapest üzletembere, ÉNB Bécy, Kovalik Bécy, alias Kiss András 2016-ban hajbeültetésen esett át a HIMG hajklinikán.

ÉNB Bécy hajbeültetése a HIMG Klinikán

Az ország egyik legnagyobb népszerűségnek örvendő sorozatának sztárja, az Éjjel-Nappal Budapest üzletembere, ÉNB Bécy, Kovalik Bécy, alias Kiss András 2016-ban hajbeültetésen esett át a HIMG hajbeültetési klinikán.

Hajbeültetés eredmény

Az Éjjel-Nappal Budapest sztárjai, főszereplői, köztük Bécy is a fiatalabb és idősebb generáció körében egyaránt rendkívül népszerű. Bécy kiemelkedő és egyéni karaktere nagymértékben hozzájárul a sorozat sikerességéhez. A kopaszodás azonban nem tesz különbséget a népszerű és a kevésbé népszerű férfiak között. A férfias típusú kopaszodás Bécyt sem kímélte. Az Éjjel-Nappal Budapest sztárja azonban nem törődött bele, hogy lassan elveszíti frizuráját, ezért még idejében felkereste a Himg Hajbeültetési Klinikát, ahol egy kétnapos hajbeültetési beavatkozáson vett részt.

Hajbeültetés eredmény

ÉNB Bécy (Kiss András) hajbeültetését budapesti klinikánk nagy rutinnal rendelkező sebész szakorvosa, Dr. Lendvai András végezte. Bécy hajbeültetése során két nap alatt 5500 hajszálat ültettünk át, a napjainkban elérhető legmodernebb és legeredményesebb S.H.E. hajbeültetési módszerrel.

A Himg klinika saját fejlesztésű és díjnyertes S.H.E. hajbeültetési módszerének alkalmazása során extra vékony eszközök segítségével szedjük ki és ültetjük át a hajszálakat, így minden egyéb módszernél dúsabb és természetesebb hajbeültetési eredményt érhetünk el. Mindemellett az S.H.E. módszer a donorterülettel is rendkívül kíméletes, így a hajbeültetésnek egyetlen nyoma lesz csupán: a dús hajkorona.

Hajbeültetés eredmény
Hajbeültetés eredmény

Figyelembe véve, hogy ÉNB Bécy hajszálai az átlagosnál vékonyabbak, a lehető legjobb eredmény elérése érdekében a beavatkozást rendkívül precízen és lassan végeztük el. ÉNB Bécy hajbeültetése mindkét nap hasonló módon telt.

Délelőtt kinyertük a beültetni kívánt hajszálmennyiséget, ezt követően pedig – egy ebédszünet után – délután beültettük a korábban kinyert hajszálakat. Az időigényes beavatkozás abszolút fájdalommentes volt, melyet Bécy rendkívül könnyedén vett.

Az eredmény pedig önmagáért beszél.

Hajbeültetés eredmény
Hajbeültetés eredmény
Hajbeültetés eredmény
Hajbeültetés eredmény

A hajbeültetés végleges eredményére néhány hónapot várni kell. Hajbeültetést követően a beültetett hajszálak 2-3 héten belül kihullnak, de a hajhagyma beépül a fejbőrbe, ahol 6-8 hónap elteltével új hajszálakat növeszt. A hajbeültetés eredménye ezt követően tartósan, megfelelő körülmények mellett egy életen át megmarad.

Bécy hajbeültetési eredménye 1 évvel a beavatkozás után

ÉNB Bécy - hajbeültetés eredmény - előtte utána
ÉNB Bécy - hajbeültetés eredmény - előtte utána

Ezúttal is köszönjük a megtisztelő bizalmat!

Kérjen Ingyenes Ajánlatot!

Készítsen fotókat

Készítsen fotókat!

Kérjük, a kopaszodó területről több szögből készítsen fotókat az itt található módon.

Töltse fel a képeket

Töltse fel a képeket!

Kérjük, töltse fel az elkészült fotókat, és írja meg, melyik területen szeretné elvégeztetni a beavatkozást.

Szakértői csoportunk megvizsgálja a fotókat.

Szakértői csoportunk megvizsgálja a fotókat.

Orvosaink, akik több ezer hajátültetést végeztek, alaposan megvizsgálják az elküldött képeket.

Hamarosan válaszolunk

Hamarosan válaszolunk!

A lehető leghamarabb válaszolunk Önnek. A választ legfeljebb 72 órán belül kapja meg, de általában 1 munkanapon belül válaszolunk.

    Ahhoz, hogy a legmegfelelőbb választ adjuk, kérjük, hogy több szögből készült fényképeket küldjön nekünk az itt található módon. A kép ne haladja meg az 1500 x 1000 pixelt vagy a 2 MB-ot.

    Ezt az oldalt reCAPTCHA védi, és a Google Adatvédelmi Szabályzata és az Általános Szerződési Feltételek érvényesek.