Egy hajbeültetési nap

Kíváncsi rá, hogy hogyan telik egy hajbeültetési nap? Oldalunkon pontról-pontra leírjuk, hogy hogyan is zajlik nálunk egy átlagos hajbeültetési nap. Ügyfeleink kényelmére fokozott figyelmet szentelünk!

Hogyan zajlik egy hajbeültetési nap a HIMG Klinikán?

7:30 – Érkezés a klinikára
Hajbeültetése napján 7:30-ra várjuk klinikánkra. Arra kérjük, hogy érkezése előtt mindenképp reggelizzen! Ez szükséges ahhoz, hogy elkerüljük a vércukorszint leesését és az érzéstelenítő is megfelelően felszívódjon.

7:30-8:00 – Orvosi kontroll
Érkezését egy rövid beszélgetés és orvosi kontroll követi. Körbevezetjük a klinikán és megmutatjuk, melyik kórterem áll a beavatkozás napján (vagy napjaiban) a rendelkezésére. Kórtermeink modernek, szabályozható légkondicionálóval és saját, zuhanyzós fürdőszobával felszereltek. Ingyenes WiFi elérést és LED televíziót biztosítunk ön számára magyar és idegennyelvű csatornakínálattal. Az ebédszünet során ebben a szobában tud étkezni, illetve megpihenni a hajbeültetés szüneteiben (a hajbeültetés során kétóránként rövid szünetet tartunk). Továbbá, 2 napos beavatkozás esetén, amennyiben igényt tart rá, ebben a kényelmesen felszerelt szobában töltheti az éjszakát is.

Hajbeültetés eredmény

8:00-8:20 – Hajvágás és a kialakítandó hajvonal berajzolása
A zökkenőmentes hajbeültetés érdekében körülbelül 1-2 mm hosszúságúra vágjuk majd frizuráját. Ezt követően egy lágy ceruza segítségével berajzoljuk a hajbeültetés területét. A segédvonalak segítenek majd szakképzett orvosunknak a precíz munka elvégzésében.

8:30 – Kezdetét veszi a beavatkozás első szakasza, a hajkinyerés
A hajbeültetés folyamata voltaképpen két szakaszra osztható: az első szakaszában kinyerjük az átültetendő hajszálakat, a második szakaszban pedig beültetjük azokat. Annak érdekében, hogy a beavatkozás minden mozzanata fájdalommentes legyen, háromlépéses érzéstelenítési rendszert alkalmazunk a kezelendő területeken. Az átültetendő hajszálakat speciális eszközök segítségével nyerjük ki a donorterületből, a tarkó tájékáról. Klinikánkon a beavatkozásokat kizárólag a legkevésbé invazív, legmodernebb F.U.E., F.U.E. Safe System és S.H.E. hajbeültetési módszerekkel végezzük.

A kinyert hajszálakat egy speciális konzerváló oldatban tároljuk, mely biztosítja a hajszálak épségét a beültetés idejéig. A hajszálak kinyerésénél fokozott figyelmet fordítunk arra is, hogy a beavatkozás után donorterülete is természetesen dús maradjon, így hajbeültetésének a dús frizurán kívül egyéb látható nyoma nem lesz.

13:00-13:30 – Ebédszünet
13:00-kor veszi kezdetét az ebédszünet. A klinika többfogásos ebédet biztosít ön számára, melyet kényelmesen a kórtermében, akár televíziózás közben is elfogyaszthat.

13:30 – Elkezdődik a hajbeültetés második szakasza, a hajszálak beültetése.
A korábban kinyert hajszálakat átültetjük a hajhiányos területekre. Ehhez szintén speciális kialakítású eszközöket, implantáló tűket alkalmazunk. A hajszálak beültetése precíz tervezést és munkát igényel. Az eljárást végző orvos fokozott figyelmet fordít arra, hogy a hajszálakat a lehető legsűrűbben ültesse, valamint, hogy kövesse az eredeti hajszálak növekedési irányát. Ennek köszönhetően maximálisan természetes hajbeültetési eredménnyel távozhat majd tőlünk.

Hajátültetési beavatkozásunk teljesen fájdalommentes, gyors és egyszerű.

Az eljárás ideje alatt ön kedvére filmezhet, olvashat, vagy zenét hallgathat (de még olyan páciensünk is akadt, aki a beavatkozás során is mindvégig dolgozott).

A hajbeültetés egyes szakaszaiként megjelölt időpontok természetesen csak viszonylagosak, igényei szerint bizonyos mértékben változhatnak. A hajbeültetés időtartama minden páciens esetében eltérő, hiszen azt nagymértékben az átültetendő hajszálak mennyisége határozza meg. Ennek alapján az ön hajbeültetése lehet néhány órás, vagy akár 2 napos is (az ajánlott átültetendő graftszámról konzultációnk keretében tájékozódhat). A két napos hajbeültetések második alkalma a hajnyírást leszámítva az előzőhöz hasonlóan telik.

Kiss Norbert Hajbeültetése

Munkatársaink mindent megtesznek annak érdekében, hogy ön a hajbeültetés során a lehető legkellemesebben érezze magát.

Kérjen Ingyenes Ajánlatot!

Készítsen fotókat

Készítsen fotókat!

Kérjük, a kopaszodó területről több szögből készítsen fotókat az itt található módon.

Töltse fel a képeket

Töltse fel a képeket!

Kérjük, töltse fel az elkészült fotókat, és írja meg, melyik területen szeretné elvégeztetni a beavatkozást.

Szakértői csoportunk megvizsgálja a fotókat.

Szakértői csoportunk megvizsgálja a fotókat.

Orvosaink, akik több ezer hajátültetést végeztek, alaposan megvizsgálják az elküldött képeket.

Hamarosan válaszolunk

Hamarosan válaszolunk!

A lehető leghamarabb válaszolunk Önnek. A választ legfeljebb 72 órán belül kapja meg, de általában 1 munkanapon belül válaszolunk.

    Ahhoz, hogy a legmegfelelőbb választ adjuk, kérjük, hogy több szögből készült fényképeket küldjön nekünk az itt található módon. A kép ne haladja meg az 1500 x 1000 pixelt vagy a 2 MB-ot.

    Ezt az oldalt reCAPTCHA védi, és a Google Adatvédelmi Szabályzata és az Általános Szerződési Feltételek érvényesek.